Ernæringsterapi i køge

Ernæringsterapi

i køge

Du finder Madiotto i Terapihuset Køge i Jernbanegade.

Find din vej gennem sundhedsjunglen

Find din vej gennem sundhedsjunglen

Gør kål på de dårlige vaner med livsstilspakken. Få de rette værktøjer til at implementere livsstilsændringer, som du kan få glæde og gavn af resten af livet.

Passion

Siden jeg var en ganske ung teenager har jeg mærket passionen for at hjælpe mennesker, i alle aldre, til et liv med sundere tilvalg hvor meningsfulde livsmål, egenomsorg for krop og sind og nydelsesfyldte måltider i tætte relationer udgør en central del. Mit håb og drøm er at du må finde den vej, som passer helt perfekt til dig. Livet skal leves og nydes – og passer vi godt på krop og sind sættes vi i stand til at begive os ud på livets mange eventyr med øget energi og velvære.

ERFARING

Med klienterfaring siden 2010 er du garanteret høj faglighed

Proffesionsbachelor i Ernæring & Sundhed – Sundhedsfremme & Diætetik

Ernæringsansvarlig i behandlingstilbud for spiseforstyrrelse

Faglærer i overvægt-undervægt & kosttrends på Institut for Biologisk Medicin

Tidligere sundhedsunderviser i vægttabsklub i Valby og Ringsted

Partner i Metaceutic – holistisk forskning i tarmens univers

Tidligere ansvarlig for implementering af kostvejledning og sundhedsundervisning i et 3-årigt forskningsprojekt i en ghetto i KBH henvendt til udsatte kvinder med anden etnisk baggrund end dansk

Gratis forsamtale

Ekstern konsulent

Spiseforstyrret adfærd

Sundhed på en ny måde

Madmod

Livskraft

Optimal næring

Spiseforstyrret adfærd?

I en verden præget af skønhedsidealer, sociale medier og forandringer i livsstil, står stadig flere over for udfordringer i forhold til deres forhold til mad og krop. Den stigende forekomst af spiseforstyrrelser kræver opmærksomhed og handling – særligt forebyggende.

Overdreven fokus på diæter og restriktioner kan skabe et usundt forhold til mad og fremme udviklingen af spiseforstyrrelser. Oplever du at dit forhold til mad og krop bliver udfordret? Tag magten over maden tilbage inden du mister kontrollen helt. Spiseforstyrrelser er komplekse og forebyggelse og behandling kræver derfor en kombination af bevidsthed, professionel støtte og individuelle strategier.

Du kan læse mere om forebyggelse og behandling af spiseforstyrrelse på min blog eller blot kontakte mig til en uforpligtende GRATIS forsamtale, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at du får den rette hjælp enten af mig eller hos min samarbejdspartner SuaVida, som er specialiseret i behandling og rehabilitering af spiseforstyrrelse. Sammen finder vi en vej – du er ikke alene i kampen.

Læs mere om SuaVida her.